• Header-Crossminton-01-2017.jpg

Inschrijven kan tot en met dinsdag 20 juni

Via onderstaand formulier kun je inschrijven voor het Midzomer Crossminton Beach Toernooi voorheen het United Speedminton® Event. Je kunt inschrijven in de categorie FUN (beginners) of PRO (gevorderd).

Datum vrijdag 23 juni
Tijd 18.30 tot 23.00 uur
Inschrijfgeld € 12.50

 

Per inschrijving kun je één team opgeven. Een team bestaat uit minimaal 2 personen. Indien het team uit 3 personen bestaat kan er afwisselend gepeeld worden. De teamsamenstelling kan zijn heren, dames of mix. Het is niet te garanderen dat het mogelijk is dat één persoon in meerdere teams speelt.

In het inschrijfgeld is ook begrepen het beschikbaar stellen van Speedminton® rackets en speeders. Bij een compleet gevuld toernooischema speel je minimaal 7 wedstrijden.

Buiten je eigen gegevens heb je bij het inschrijven nodig de naam en het e-mail adres van je teamgenoten. Belangrijk is dat je bepaald in welke klasse je mee wilt doen. Beginners of gevorderden. Hier zijn geen harde criteria voor. Omwille van jullie eigen speelplezier raden we ervaren racketsport beoefenaars aan om inderdaad onder de categorie ervaren in te schrijven. Dit geld zeker ook voor competitiespelers. Jeugdspelers, recreanten met weinig ervaring en niet racketsportbeoefenaars raden we aan om bij de beginners in te schrijven. Je kunt dus ook als niet racketsportbeoefenaar meedoen in de klasse beginners. Misschien dat je niet eerste wordt maar je hebt in elk geval wel een gezellige avond op de beach.

Voorkom teleurstelling en maak de € 12,50 inschrijfgeld per team direct over op: Bankrekeningnummer NL32 INGB 0683 2536 70  ten name van "BC United te Venlo",onder vermelding van de teamnaam en de contactpersoon. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van je inschrijving. De inschrijving is pas definitief zodra het inschrijfgeld door ons ontvangen is. Na ontvangst van je betaling ontvang je geen bevestiging. Bij over-intekening geldt de ontvangstdatum van de betaling.    

De Freestyle Crossminton spelregels kun je hier downloaden

Algemene voorwaarden 

 

Inschrijfformulier

catagorie*

Teamnaam*
Ongeldige invoer

Naam speler 1*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Email Adres*

Naam speler 2*

Email Adres*

Naam speler 3

Email Adres

Let op het correct invullen van de email adressen. Communicatie met jou en je teamgenoten verloopt via de opgegeven E-mailadressen.